IMG_20240816_114411_308

Krepšinio stovykla Palangoje 2024

2024 m. rugpjūčio 12-16 dienomis, Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos krepšinio mokytojų, Juventos Katkutės-Ratinienės ir Juozo Staponkaus, auklėtiniai stovyklavo Palangoje. Sportininkai ir jų mokytojai šias dienas leido poilsio namuose „Vyuturys“. Stovyklos metu sportininkų laukė dvi treniruotės per dieną, krepšinio turnyrai ir konkursai, maudynės jūroje bei vakarai palydint saulę prie jūros.

Stovyklos metu merginos tarpusavyje varžėsi 3×3 turnyre, kurio nugalėtojomis tapo „Juodukės“, antrąją vietą užėmė komanda „Katinėliai“, trečios liko „Braškės“. Metimų iš vidutinio nuotolio konkurse taikliausia buvo Evita Baranauskaitė. Baudų metimo konkurse dvi krepšininkės, Amelija Liauškaitė ir Gabrielė Adomatytė, atliko tiek pat taiklių metimų, todėl abi buvo paskelbtos baudų metimo konkurso nugalėtojomis. Karavano konkursą laimėjo Vakarė Tamošaitytė.

Berniukai varžėsi 2×2 krepšinio turnyre. Jo prizininkais tapo: Rokas Krištopaitis ir Emilis Motiekaitis iškovoję pirmąją vietą, antri liko Vilintas Kristinis ir Benediktas Pocius, treti – Titas Staponkus ir Augustas Staponkus. Tritaškių metimo konkursą laimėjo Vilintas Kristinis, antras Arminas Gorskis, trečia vieta Gytis Gasiūnas. Baudų metimo konkurse taikliausias Arminas Gorskis, antra vieta atiteko Benui Styrai ir trečias liko Dovydas Narkevičius. Karavano konkurse berniukų tarpe geriausiai sekėsi Vilintui Kristiniui.

Paskutinį stovyklos vakarą sportininkai buvo pakviesti bendrai treniruotei, kurioje pasiskirstę komandomis varžėsi įvairiose estafetėse, kuriose patikrino savo vikrumą, greitumą, reakciją, kamuolio valdymo ir metimo į krepšį įgūdžius. Estafečių nugalėtojais tapo komanda „Pingvinai“, antri „Veteranai“, treti „Kregždės“.

Konkursų, turnyrų bei estafečių nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti medaliais, statulėlėmis bei kitais įvairiais prizais.

Comments are closed.