275625175_668859597756190_3219038005960842617_n

Gausus būrys karatistų tapo nugalėtojais Vilniaus karate lygos 3 etape

Sekmadienį kovo 20 dieną, vyko Vilniaus karatė lygos III etapo kiokušin karatė varžybos. Į turnyrą susirinko beveik 500 dalyvių tarp kurių buvo ir 27 Valdemaro Mitkaus treniruojami Kuršėnų kyokushin karatė klubo DAO ir Kuršėnų sporto mokyklos auklėtiniai. Daugumai tai buvo paskutinės – trečios varžybos pasirengimo Lietuvos čempionatui etape. Prie jų prisijungė ir patys jauniausi, kuriems tai buvo vienos iš pirmųjų varžybų.

Kuršėniškiiai pasirodė puikiai ir daugiau nei pusė iš jų (net 16) tapo savo amžiaus ir svorio kategorijų nugalėtojais: Viltė Albrikaitė, Gustė Dambrauskaitė, Vakaris Kaveckas, Pijus Kuznecovas, Dominykas Lengvenis, Nojus Lukoševičius, Šarūnas Neverdauskas, Austėja Petrauskaitė, Ieva Pieškutė, Aronas Pranauskas, Lukas Danielius Ramanauskas, Julius Simonovičius,  Domas Šmiganovskis, Lukas Steponavičius, Ugnius Teresas ir Gabija Vitkevičiūtė. Šeši iškovojo antras vietas: Emilijus Jakas, Teodora Kaveckaitė, Auksė Lukoševičiūtė, Armandas Mickevičius, Kristupas Nakas ir Jokūbas Spuris ir trys 3 vietas: Edvardas Jablonskis, Deimantas Lukoševičius ir Melita Mečiūtė. Tokie pademonstruoti rezultatai komandai leido įsitvirtinti komandinės lentelės 5 vietoje.

Pasibaigus intensyviam varžybų etapui toliau sportininkai ruošis Lietuvos vaikų kiokušin karatė čempionatui, balandžio 9 d. ir jaunučių, jaunių, jaunimo gegužės 7 d. po kurio išaiškės kas pateks į 2022 metų Lietuvos rinktinės narių sąrašą.

Valdemaras Mitkus

Comments are closed.