Nugalėtojas Arnas Pocius

Džiugūs pasiekimai Alytuje

Pakilios nuotaikos iš Alytaus grįžo Šiaulių rajono jaunieji sportininkai, dalyvavę Lietuvos lengvosios atletikos vaikų čempionate. Nepabūgę didelės konkurencijos ir dalyvių gausos Šiaulių rajono vaikų rinktinės nariai, atstovavę Kuršėnų sporto mokyklą, iškovojo keturis medalius, du sportininkai pelnė apdovanojimus už ketvirtąsias, du už penktąsias vietas, o keturi pateko į savo rungčių pirmuosius dešimtukus.

Lietuvos vaikų čempiono apdovanojimą iškovojo meškuitiškis Arnas Pocius, sugebėjęs nugalėti varžovus iš Vilniaus, Kauno ir Šiaulių miestų. Arno treniruočių draugė Austėja Petrošė šuolio su kartimi rungtyje mergaičių tarpe pelnė bronzos medalį. Sidabro apdovanojimus iškovojo Stasio Anglickio progimnazijos mokiniai Norbertas Kulinčenko, rungtyniavęs 60 m bėgime ir Jonas Sinkevičius dalyvavęs kamuoliuko metimo rungtyje. Ketvirtos vietos apdovanojimai buvo įteikti šuolininkui į aukštį Aronui Timui iš Anglickio progimnazijos ir šuolininkui į tolį Nojui Plaušinaičiui iš Pavenčių mokyklos daugiafunkcio centro. Penktųjų vietų apdovanojimai atiteko bėgikams Majui Visockiui iš Pavenčių ir ginkuniškei Kamilei Užkuraitytei.

Jaunuosius sportininkus Lietuvos vaikų čempionatui ruošė neformaliojo švietimo ir fizinio ugdymo mokytojai Petras Vaitkus, Arnas Lukošaitis, Valerijus Ponomariovas, Robertas Vališauskas, Audrius Dunauskas, Darius Leškauskas.

 

Comments are closed.